Optimer kontoret med den rette opbevaring

Optimer kontoret med den rette opbevaring

Det ses i dag mere og mere, at folk arbejder hjemmefra i højere grad, hvilket øger behovet for et kontor i hjemmet. Et kontor kan samtidig bruges til husets øvrige beboere, der måske kunne have behov for en god arbejdsplads i forbindelse med lektier eller andet skrivearbejde.

 

Udnyt pladsen i rummet

For at gøre kontoret så funktionelt og praktisk som muligt, er det en rigtig god idé at optimere kontoret ved at udnytte alle kroge og hjørner i rummet. Det kan gøres ved at indrette rummet med kontormøbler, der er beregnet til lige netop denne form for indretning. I kontoret handler det nemlig mere om, at det skal være nemt at komme til sine ting, fremfor at det skal se super stilet og lækkert ud. Men det gør selvfølgelig ikke noget at stilen i kontoret hænger sammen med indretningen i resten af ens hjem, hvis man ønsker at skabe en rød tråd igennem hele hjemmet. Kontoret kan også nemt gøres lidt mere hjemligt og hyggeligt med en plante, et par vaser eller lignende.

Men først og fremmest er det vigtigt at få styr på selve møblementet, så kan alle pyntegenstandene komme bagefter. Hos Idemøbler finder du en masse praktiske løsninger på kontoropbevaring, der gør det nemt at indrette husets produktive rum.

Du finder for eksempel reolsystemerne fra Gallery, der fås i flere forskellige størrelser og dermed kan sammensættes på kryds og tværs afhængig af behov og rummets størrelse.

Fra Prima finder du i øvrigt nogle rigtig smarte løsninger, der både indeholder skabsplads og reoler i samme møbel, hvilket kan være en rigtig god løsning. På den måde kan man nemlig nemt komme til de ting man bruger ofte og gemme de ting væk, der ikke er så kønne at se på.

Hvis du er til noget lidt anderledes opbevaring og indretning, finder du nogle helt særlige kasser fra Pelikan, der fås i forskellige former og farver blandt andet en sekskant eller et hus.

 

Arbejdsbordet er kontorets omdrejningspunkt

Selvom opbevaringen på kontoret er essentiel, er arbejdsbordet kontorets hotspot. Det er her alt arbejdet udføres, hvorfor det også er vigtigt at få styr på den del af møblementet for at skabe et funktionelt kontor. Du kan finde en masse gode skrivebordsløsninger hos Idemøbler.

  • Det klassiske bord: Skrivebordet fra Typhoon fås både i hvidt stel med hvid glasplade og i sort stel med sortglasplade. Det er et godt standard bord størrelsesmæssigt, der kan gå sammen med de fleste møbler, da det er meget neutralt.
  • Det pladsoptimerende: Arbejdsbordene fra Clipper er ideelle, hvis du ikke har så meget plads at gøre godt med. Bordet er 90 centimeter langt og har desuden en indbygget skuffe, der gør det let at opbevare dit kontortilbehør inden for rækkevidde. Bordet fås i sort og hvid og kan derfor også nemt passes ind i kontoret med resten af møblementet.
  • Det moderne: Arbejdsbordene fra Prima med en bordplade i eg struktur med stel i hvidt melamin er et topmoderne valg, da træ lige nu er en af de største trends. Bordet kan desuden justeres i højden, hvilket gør det til et ideelt skrivebord til familien, hvor der både er større og mindre familiemedlemmer, der bruger kontoret.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *