Skab ekstra rum i haven med en havepavillon

Skab ekstra rum i haven med en havepavillon

Hvis du har en stor have, og længe har overvejet, om ikke du kunne gøre noget mere spændende og elegant ud af den, så er her svaret; anskaf din en havepavillon og giv dig selv og din familie et ekstra rum til hygge og afslapning. Derudover kan du udvide havesæsonen, da du kan nyde de kølige forårs- og sensommeraftener ”udendørs”.

Hvilken slags havepavillon skal jeg vælge?

Inden du går ud og køber den første og den bedste havepavillon, fordi du synes, det lyder som en fremragende ide, bør du gøre dig overvejelser omkring, hvilke behov den skal leve op til. For hvis du tænker på en havepavillon af glas og aluminium skal du vælge den, fordi du også gerne vil omgive dig selv med krukker og grønne planter. Vil du omvendt bare gerne have et sted i haven, som ikke skal vedligeholdes det store, er en pavillon med plastikprogiler mere oplagt til dig. De ligner til forveksling dem af træ, og her kan du bare sætte dig ind og nyde den dejlige sommervarme.

Tjek reglerne først

Inden du kaster dig hovedkulds i at få bygget en smuk havepavillion midt i haven, skal du lige være opmærksom på, at der findes regler for pavillonens størrelse, afstand til skel, højder og alt muligt andet. Ikke for at bremse din iver, men det ville i særdeleshed være ærgerligt, hvis du er gået i gang, og undervejs finder ud af, at du må starte helt forfra igen. Hvem vil lige det? Så tjek lige op på det med det samme!

Hyggelig indretning af din oase

En pavillion midt i haven må siges at være en oase. Men, for at udnytte den til fulde (hvis det er det, du er interesseret i naturligvis), bør du bruge alt lige fra gamle døre, vinduer og andre møbler for at gøre din oase til det hyggeligste sted på jorden, du har lyst til at opholde dig ved. Fortsæt endelig indretningen med lækre loppefund, blomster, puder, tæpper og lanterner, så hyggestemningen er helt i top både dag og aften. Det giver en stemning, du ikke kan få andre steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *