Nomess So hooked er smart i entréen

Nomess So hooked er smart i entréen

 

Når man kommer ind i en bolig, så starter man som regel med at smide sko, støvler og eventuelle former for overtøj. På den måde kan man bedre føle sig tilrette indendørs. Derfor står der ofte en stumtjener i entréen, men der findes som regel altid også én eller flere knagerækker. En knagerække symboliserer en del af boligens stil, og de små ting tæller faktisk. Her kommer en beskrivelse af én af de mest populære knagerækker i øjeblikket, som er Nomess So hooked fra firmaet Nomess Copenhagen.

Knagerækker fra Nomess

Firmaet Nomess Copenhagen fremstiller mange former for genstande, der alle er relateret til det grundlæggende organiseringskoncept, som firmaet er baseret på. Varerne skal skabe overblik og forhindre rod. Målet fra Nomess er derfor No Mess dvs. intet rod. En knagerække i entréen er et udmærket eksempel på et møbel, der holder styr på overtøjet. Nu til dags har vi blot meget mere end bare overtøj, vi vil lægge fra os.

Vi har også nøgler, solbriller, mobiltelefon, pung, paraply, hat og andre løse genstande, vi gerne lige vil lægge fra os, så derfor er det yderst hensigtsmæssigt og praktisk med den fleksibilitet, som knagerækken Nomess So hooked kan tilbyde. Her får man nemlig en smart knagerække, hvor der er lavet mange huller til krogene, der kan fås i forskellige farver og størrelser.

På den måde kan man skræddersy en unik knagerække til netop jeres behov. Du kan få en Nomess So hooked i tre forskellige størrelser og op mod ni forskellige farver. Denne alsidighed har på kort tid gjort knagerækken meget udbredt og populær, og sikkert også fordi den kommer i et moderne og smart design.

Man kan faktisk fint anvende Nomess So hooked andre steder end bare i entréen, da den også er perfekt i køkkenet til at holde viskestykkerne på plads samt til at holde orden i børneværelset og soveværelset.

Køb designervarer på nettet

Det er faktisk meget nemmere, hurtigere og billigere at købe en kendt designervare i en webbutik på nettet frem for at fare ned i en butik nede i gågaden. I den fysiske butik er udvalget ofte mindre og til en lidt højere pris, mens man i en webbutik på nettet kan se hele udvalget og glæde sig over butikkens lave driftsudgifter til husleje og personale.

Man kan også nyde den ekstra fordel, at man altid har fuld returret på varer købt i en webbutik, og endelig sparer man jo også tid og transportudgifter, når man handler online. Designervarer er ideelle at handle i webbutikker, da man jo ofte kender varen i forvejen, og man kan eksempelvis finde Nomess So hooked i webbutikken Designfund.dk, hvor de også har øvrige varer fra Nomess såsom:

  • Smart Make-Up Organizer til badeværelset
  • Sæbedispensere
  • Opbevaringsbokse i mange former
  • Bøjler
  • Bakker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *