Hold orden i entreen med en Nomess knagerække

Har ungerne det med at smide skoletasken og overtøjet på gulvet, når de kommer hjem om eftermiddagen? Og ender entreen ofte med at ligne et bommet lokum, hvor man hverken kan komme frem eller tilbage for bar rod af overtøj og tasker? Så har den enkle Nomess knagerække svaret til din familie.

Den moderne Nomess knagerække er et lille stilikon, der gør sig godt i det moderne hjem, uanset hvilken model du vælger. Den besidder rene linjer, flotte farve og materialer og er generelt elegant i alle sine detaljer. Det er altså designet, der gør Nomess knagerækken til noget særligt. Der findes et hav af knagerækker på markedet, men Nomess Copenhagen har virkelig formået at skabe en unik løsning, der vil optimere din entreen.

Den populære Nomess knagerække findes i to forskellige modeller. Den mest kendte er, Nomess So-hooked knagerækken, hvor man indsætter kroge i forskellige størrelser, der derved udgør knagerne. Derudover er der en hylde til opbevaring øverst på knagerækken.

Den anden model, Line-up knagerækken, fungerer således, at man trækkerne knagerne ud, når de skal bruges, og skubber dem ind, når de ikke er i brug. Begge modeller er moderne og funktionelle knagerækker, der passer rigtig fint ind i ethvert hjem.

Køb dem her

Du kan købe de populære Nomess knagerækker hos Designfund, der har begge modeller i flere forskellige varianter, samt kroge til So-hooked modellen. Løsningen bliver ikke mere enkel og praktisk, når det kommer til en ryddelig entreen. Samtidig er knagerækkerne rigtig fine i form af det enkle design. Så skynd dig at bestille dem hjem, hvis du trænger til at få orden i din entré.