Skab mere luft i rummet med kommoder til opbevaring

Skab mere luft i rummet med kommoder til opbevaring

Kommoder er både en rigtig gode måde at skabe mere luft i rummet på, da det er et møbel der fylder mindre end et højt skab. Derudover kan det også fungere rigtig godt som rumdeler, hvilket også kan være med til at give mere luft i rummet, hvis man har et rigtig stort rum, der skal fungerer bedre, hvis det er inddelt i forskellige sektioner.

Find en moderne kommode

Hos ILVA finder du rigtig mange forskellige moderne kommoder, der både kan bruges som møbel i stuen, soveværelset eller gangen. Det er en gode måde at bryde indretningen lidt på, da det godt kan virke for voldsomt, hvis man kun har store og høje skabe til opbevaring. Det giver også mere plads til at hænge et billede på væggen over kommoden, placere en flot lampe på den eller lignende. Så der er klart nogle indretningsmæssige fordele ved at indrette med en kommode.

Derudover er det også en rigtig god måde at få noget rod af vejen på og skabe mere orden i hjemmet på. I stedet for at tingene ligger og flyder, kan man nemlig opbevare dem i garderobeskufferne.

De populære kommoder fra Finca og Atelier mikser forskellige træsorter, hvilket fungerer rigtig godt. Det er nogle rigtige gode møbler til det moderne og minimalistiske hjem, hvor man ønsker at skabe lidt mere liv med et unikt møbel. Kommoderne fungerer dermed både som pynt og opbevaring på samme tid.

Man kan også få nogle mere enkle kommoder som de hvide kommoder i forskellige størrelser fra Bounty og Barcelona.

Vil man gerne tilføre noget kulør til hjemmet, kan man vælge kommoderne fra Malibu, der fås i flere forskellige prangende farver. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *