Tag naturen med ind i indretningen

Tag naturen med ind i indretningen

Natur-trend

 Den nordiske natur er rå, vild og smuk. Den er præget af det ubearbejdede og ægte. Dette står i stærk kontrast til mange af de nutidige indretningstendenser, som er præget af det forfinede og rene. Er du træt af denne ordinere og forfinede smag og savner det rå og ægte materiale? Så skal du måske tage et blik på den helt nye nordiske naturtrend, som tager afstand til “falske” materialer og naturforskrækkelsen. Her er de bedste råd til, hvordan du bedst muligt kan tage naturen med indenfor i din egen bolig.

Rå materialer

For at indføre denne naturlige og nordiske stil er det vigtigt at du bruger så mange rå materialer så muligt. Materialer som træ, beton og jern vil uden tvivl få dit hjem til at virke mere rustikt. Lad for eksempel råt træ komme til syne. Fremhæv for eksempel eventuelle loftbjælker eller flyt en rå træstamme ind i stuen. For en helt gennemført stil vil betongulv eller betonblokke på væggene helt sikkert give dit hjem kant. Tænk gerne kreativt med disse materialer og brug dem, hvor du kan.

 

Enkelthed og harmoni

For at lade denne naturlige og harmoniske stil komme frem er det essentielt at vælge farver, der ikke forstyrrer eller stresser. Brug derfor gerne meget rolige farver og undgå vilde mønstre. Vælg derudover enkle og tidsløse møbler, der ikke tager for meget fokus fra den naturlige stemning. For at gøre hjemmet hyggeligt og indbydende kan du anvende puder og tekstiler i lækre, varme nuancer. I det hele taget er det vigtigt at tage i betragtning, at det er i de rå materialer og den harmoniske, naturlige stemning, der skal være det centrale. Vælg derfor pynt, farver og møbler med omtanke, da det ikke er disse elementer, der er fokuspunktet.