Opbyg dit eget garderobeskab og få det lige som du vil have det

Opbyg dit eget garderobeskab og få det lige som du vil have det

 

Man vil typisk have vidt forskellige behov, når det kommer til garderobeskabe. Noget bolighusene også har fundet ud af, og derfor har udviklet custommade løsninger, der giver kunderne mulighed for selv at opbygge og sammensætte deres eget garderobeskab.

Det er en rigtig smart løsning som både ILVA og IDEmøbler gør brug af i deres indretningsmuligheder.

Forskellige behov kræver forskellige løsninger

Det kan være meget forskelligt, hvordan både ens behov og smag er i forhold til indretningen af et garderobeskab. Først og fremmest er der formentlig stor forskel på mænd og kvinder, hvor mange kvinder typisk vil have mere tøj end mænd og dermed har brug for mere skabsplads. Derudover er der også mange kvinder, der har behov for at kunne hænge en masse ting op, hvis de har fine kjoler eller skjorter, der helst ikke skal ligge og krølle. På samme måde, kan nogle mænd, der arbejder på kontor, have brug for en stor bøjlestang, hvis jobbet kræver, at de går i skjorte og jakkesæt til hverdag.

Samtidig har nogle mennesker nogle helt andre jobs, der måske kræver en uniform eller helt uformel påklædning, hvorved behovene i garderobeskabet formentlig også vil være anderledes.

Det er derfor først og fremmest en rigtig god idé at kigge sin garderobe igennem for at afklare sine behov. Derudover kan nogen godt lide at have meget hyldeplads, andre foretrækker måske helt skuffer og nogle kan bedst lide at hænge så meget som muligt op på bøjler.

Ikke desto mindre er det rigtig smart, at man i bolighuse som fx ILVA og IDEmøbler har denne mulighed, så man kan udnytte pladsen bedst muligt i sit skab.

Man har tilmed mulighed for at vælge skabets ydre udseende. Det vil sige, hvilke skabslåger man kunne tænke sig, om det skal være almindelige eller skydelåger, hvilke greb osv.