Stilede barstole til et moderne hjem

Stilede barstole til et moderne hjem

Barstole kan skabe en rigtig god dynamik i et moderne hjem, da det giver mere plads til at samles til hyggelig stunder. I stedet for altid at sidde klistret til sofaen og lænestolen foran fjernsynet, kan barstolen måske være med til at åbne op for nogle anderledes stunder, hvor man snakker lidt mere sammen eller måske samles om et spil eller lignende.

Indret dit hjem med barstole

Men hvordan indretter man sit hjem med barstole, så det ikke virker malplaceret og ude af kontekst, hvis man ikke lige har et barelement i sit hjem. Nedenfor kan du finde et par råd til, hvilke faktorer man bør tænke over, når man indretter sit hjem med barstole samt finde diverse tips og råd til at gøre det.

 

  • Koordiner med dine andre møbler og indretning. Overvej hvilken stil dit hjem har, og skab en sammenhængende fornemmelse i dit hjem ved at vælge en barstol, der er i tråd med indretningen i resten af hjemmet. Dette kan du for eksempel gøre ved at overveje barstolen farve, materialer, overordnede stil eller lignende.

 

  • Find lignende former, mønstre eller andre temaer. Find lignende temaer eller mønstre mellem dine nye barstole og eksisterende møbler. For eksempel ville firkantede barstole med et firkantet bord eller aflange rektangulære morgenmad gå perfekt sammen. Barstole i udskåret træ vil koordinere godt med et rustikt stue tema eller et landkøkken. Ved at finde lignende temaer og mønstre og få det til at matche med barstolen, kan du også skabe en rød tråd i indretningen i dit hjem.

 

  • Overvej kontraster. Mens du kan købe barstole, der matcher dit hjems farveskema helt præcist, kan du også vælge at købe barstole, der skiller sig ud. For eksempel kan et hvidt køkken lidt kedeligt og klinisk ud, hvis du køber hvide barstole. Prøv i stedet en mørk espresso-farvet barstol med en pangfarvet pude. Denne type barstol vil forbedre udseendet af dit køkken og tilføje en visuel interesse.

 

  • Placer barstolene med komfort i mente. For at sikre dine gæster mest mulig komfort, er det vigtigt at placere barstolene, således at der er masser plads og man ikke føler sig helt låst fast i et lille hjørne. I modsætning til traditionelle siddepladser, er en barstol ofte placeret ved et smalt bord i stedet for et bredt spisebord. Ved at give god plads mellem stolene kan dine gæster både sidde ned og stå op uden at føle sig klemt sammen.

 

  • Tænk uden for køkkenet og spisestuen. Barstole er perfekte til brug i ekstra værelser i huset. Brug dem for eksempel til teenagerværelset som en ekstra stol, placer dem i en hule eller i computer værelset som ekstra siddepladser.

 

Find dine barstole her

Hos ILVA finder du et stort udvalg af stilede barstole, der både passer ind i det traditionelle og moderne hjem. Barstolene kan bestilles via deres hjemmeside, hvorefter de vil blive leveret til din dør eller kan afhentes på et varelager. Leveringstiden er relativ kort, når du bestiller hos ILVA, hvorfor du kan forvente at modtage dem inden for et par dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.