Pift hjemmet op med nyt tv bord

Et tv bord er det møbel, man stiller sit fjernsyn på, og her placerer man ofte højttalere, stereoanlæg, magasiner, fjernbetjeninger, DVD film, vaser, aviser og andre nipsgenstande, der har relation til stuen og fjernsynet.

Hvis det nuværende tv bord er lille og uden skuffer og skabe, så kan I sikkert få rigtig meget glæde ved at anskaffe et nyt tv bord, så man bedre kan organisere småtingene omkring fjernsynet. Selvom man måske har hængt sit fladskærm TV op på væggen, så har man alligevel ofte brug for et tv bord eller stereobænk til at stille højttalere, DVD-afspiller, film og andre genstande på.

Tv borde og stereobænke

Man kan købe tv bord eller stereobænk lige fra få hundrede kr. og til 10.000 kr., da dette møbel normalt består af en lille reol eventuelt med 4 ben monteret, så det kommer op i normalt TV niveau. Reolen består ofte af disse muligheder:

  • Reol med hylder
  • Reol med skabe og låger
  • Reol med skabe og glaslåger
  • Reol med skabe og skuffer

De fleste møbler er fremstillet af træ, og de billigste løsninger anvender finér, mens de dyreste og mest holdbare og smarte tv møbler er fremstilet af massivt ædeltræ. Et tv bord skal primært anvendes til at bære et TV, og så placerer man højttalere, DVD-afspiller og andre genstande ved siden af fjernsynet, og film mm. kommer normalt ind i skabet eller ligger på hylderne, og på den måde kan man nemt bringe orden i stuen, og det er også nemmere at gemme ledninger og kabler af vejen bag et stort tv bord.

 

Inspiration til køb af tv bord

Det at finde et passende og velvalgt tv bord kræver en moden beslutning, da møblet dels er en investering, men det giver også stuen en vis stil, som skal passe til de øvrige ting i hjemmet, så stilen er bevaret. Man kan finde nyttig og værdifuld inspiration hos de forskellige møbelforretninger, men ofte har de kun et mindre udvalg at vælge imellem i butikken, så det kan nogle gange være bedre at gå online hos de større webbutikker, da man her ofte finder et større udbud samt mere konkurrencedygtige priser, da disse butikkers driftsomkostninger er helt i bund. En af Danmarks største møbelforretninger er IDEmøbler, som har et stort og bredt udvalg af tv møbler, og på deres hjemmeside kan man nemt og hurtigt se deres alsidige program af tv borde og