Brug smukke gardiner i indretningen

Brug smukke gardiner i indretningen

Gardiner har længe været udskældt for at holde udefrakommende lys væk fra boligens rum, men det skal der gøres op med. For gardiner er overset, når det kommer til indretning, da de smukke stoffer kan være med til at gøre boligen mere personlig og hyggelig. Inviter derfor gardinerne indenfor igen, da de giver meget mere til din boligindretning, end du lige går og regner med.

Inviter gardinerne indenfor

Selvom du måske rynker lidt på næsen over at skulle sætte gardiner op, så har det et nyttigt formål; det gør din indretning mere indbydende. For du kan sagtens have lette gardiner hængende, selvom du har en enkel og stilren indretning.

Sy dem i et transparent materiale (hvis du er god på symaskine), da det stadig vil lukke lys ind. Vælg et stof som du ikke kan leve uden, og som passer godt ind i din etablerede indretning. Det vil løfte din indretning til et helt andet nivau samt gøre stemningen og atmosfæren langt mere tiltrækkende og hyggelig.

Brug gulv-til-loft gardiner

Det kan godt lyde lidt voldsomt, men i øjeblikket er det meget trendy at bruge gulv-til-loft gardiner i indretningen, da det tilføjer en  form for æstestik til boligen. Kast dig ud i det. Du har garanteret billeder af de tunge, mørke gulv-til-loft gardiner fra 90’erne kørende på nethinden i øjeblikket – men dem kan du godt fjerne igen.

For gulv-til-loft gardiner er i dag noget helt andet, og laves desuden også i et lettere materiale, som tilmed er transparent og derfor lukker lyset ind. Køb et boligmagasin og find ud af, hvilken stil og hvilket stof, der passer til din bolig; du vil hurtigt finde ud af, at du slet ikke kan undvære gardiner i din indretning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.