Den perfekte topmadras

Den perfekte topmadras

Mangler du en ny topmadras, men har du lidt svært ved at beslutte hvilken en slags det skal være? Få hjælp til topmadras junglen her.

Der er faktisk overraskende mange ting man skal tage stilling til, når man skal købe en topmadras, en masse ting man ikke lige sådan forventer. Man skal naturligvis have en der passer til sin seng, men hvor tyk skal den være, hvor meget må den koste og hvor god en kvalitet er egentlig nødvendig?

Tykkelsen

En topmadras fungerer som prikken over i’et, og det skal den også helst hos dig. Tykkelsen af din topmadras afhænger af, hvorvidt din seng opfylder dine ønsker. Hvis din seng ikke lever helt op til dine ønsker og krav kan en tyk topmadras være en god ide, da der er mere støtte i den. Har du en fantastisk seng, som du egentlig stort set er tilfreds med, er det ikke nødvendigvis nødvendigt for dig at købe en tyk top madras, da en tynd topmadras højst sandsynligt kan opfylde dine krav og ønsker.

Pris og kvalitet

Når du skal købe en topmadras er det vigtigt at huske, at pris og kvalitet ikke nødvendigvis hænger sammen. Det kan sagtens ske, at en af de billigste er af den bedste kvalitet, og den derfor opfylder dine behov. Dyrere behøver ikke nødvendigvis at være bedre. Husk også, at selvom den topmadras du ønsker og har råd til måske ikke er af den bedste kvalitet, at den faktisk er helt fin, hvis den opfylder dine behov.

Topmadras og rullemadras

En topmadras og en rullemadras er ikke helt det samme, så vær obs på det, når du er ude og kigge efter din nye topmadras. En rullemadras er en meget tynd udgave af en topmadras, der lægges ovenpå din madras. Rullemadrassen bruges primært til, at beskytte din madras, hvor topmadrassen derimod bruges til, at tilføre ekstra komfort. Du kan for det meste købe både topmadrasser og rullemadrasser de samme steder, begge dele kan fx købes her, hvor der er et rigtig fint udvalg af begge dele.