Giv badeværelset nyt liv

Giv badeværelset nyt liv

Er du også træt af dine kedelige klinker på badeværelset, men har du ikke overskud til at lave de store ændringer, er her en idé til, hvordan du kan give klinkerne og dit badeværelse nyt liv. Med blot et par stickers, en omgang maling eller lidt tapet, kan du give dit badeværelse et helt nyt liv. Det behøver ikke at koste dig en bondegård eller tage evigheder, for at opnå det flotte resultat.

Klistermærker til fliserne

Ligesom man kender wallstickers som dekorationselement i stuen og rundt omkring i hjemmet, kan du også få stickers, som er perfekte til dine badeværelsesfliser. Det er både en billig og nem måde, at forvandle dit badeværelse på og give det mere liv. Vælg stickers med fine mønstre eller søde figurer, som kan give dine klinker nyt liv. Før du går i gang med at hænge dine stickers op i badeværelset, er det dog vigtigt, at klinkerne er helt rene. Brug eventuelle sprit til at rengøre dem med, og sørg derefter for at de er helt tørre, før du går i gang med forvandlingen af dit badeværelse.

 

Mal badværelset

En anden nem måde at forvandle badeværelset på, er ved at male dine vægge eller fliser. Denne metode tager selvfølgelig længere tid en ved at bruge stickers, men til gengæld er resultatet fantastisk. Brug lyse farver på væggen eller på dine klinker, og få straks et lysere og mere indbydende rum. Ligesom med stickers, er det vigtigt, at din væg eller fliser er rene før du går i gang. Det gælder derfor om, at få fjernet al snavs og kalk inden du starter. Brug eddikesyre til at rense fliserne med, hvis du male dem, og sørg for at dække godt af, så der ikke kommer maling på armatur og gulv.

Tapet på badeværelset

Tapet er altid et sikker hit, hvis du gerne vil skabe nyt liv i et rum, og det gælder også på badeværelset. Brug tapetet over dine klinker, eller tapetser en enkelt væg, for at give rummet et anderledes look. Når du har tapetseret, kan du give tapetet en omgang lak, så du er sikker på, at det kan holde til de fugtige omgivelser. Du kan få et hav af forskellige tapeter. Vælg et i lyse farver og med fine mønstre for at skabe et moderne og hyggeligt look på badeværelset.