Smukke vitrineskabe i indretningen

Smukke vitrineskabe i indretningen

Vitrineskabe er de ultimative skabe, hvor du kan placere alt, som du ønsker at vise frem. Det kan lige så vel være små biler som dyre tallerkener.

Har du en masse lækre ting, der passer super godt sammen, og bare er for skønne til at gemme væk? Køb et vitrineskab! Vitrineskabe er ideelt til, at opbevare dine ting. Vitrineskabe har udstråler skønhed, elegance og romance, hvilket gør dem perfekte til at vise frem sammen med alle dine ting.

Placeringen

Vitrine skabe kan stå hvor som helst, dog kan det være en god ide at placere det et sted, hvor der i forvejen ikke er så mange ting, da det hurtigt kan se rodet ud.  Du kan godt placere det et sted, hvor der er en masse ting, hvis det er det samme farve tema og der derfor er en rød tråd i rummet.

Hold et overordnet tema

Et overordnet tema i dit vitrineskab ser rigtig eksklusivt ud, uanset om det er legetøj eller antikke arvedele. Du kan godt blande forskellige ting i dit vitrineskab,  men sørg for at der ikke er nogle farver, der skiller sig ud, kør gerne et farvetema, eventuelt pastel farver eller lign.

Køb et lækker vitrineskab

Vitrineskabe kan købes en del steder, men nogle er bare flottere end andre. Jeg synes personligt, at IDEmøbler har et rigtig flot og passende udvalg af vitrineskabe. Du kan se et lækkert vitrineskab lige her.