Guide: Indret med gul

Guide: Indret med gul

Er dit hjem primært holdt i neutrale farver såsom hvid og sort, kan du nemt pifte boligen op ved at bruge små ting til at tilføje farve. Vælg fx en enkelt farve som kan gå igen igennem hele hjemmet, så farven er med til at skabe en rød tråd i dit hjem. Denne gang vil vi se nærmere på fine gule ting, som vil pynte i hjemmet og ikke mindst pifte det op.

1. Gult vitrineskab til dine ting

Vitrineskabe er perfekte, hvis du gerne vil vise dine mest elskede ting frem, men stadig have den i sikkerhed bag glasset. Vitrineskabet fra IKEA blander den flotte gule farve med træ, hvilket givet et moderne og flot look til alle rum.

2. Tæppe til sofaen

Der findes ikke noget bedre end at putte på sofaen under et tæppe. Plaiden Twist a Twill fra Sileborg Uldspinderi er lavet i den lækreste kvalitet, og kommer udover i en flot gul farve, som får det fine grafiske mønster til at træde frem.

3. Gule puder

Puder er en smart måde at få farve ind i hjemmet, og de kan nemt gives nyt betræk, hvis du bliver trætte af farven. Den gule pude fra FUSS er strikke i lækkert garn, og vil bestemt pynte i din sofa.

4. Smart opbevaring

Trådkurven fra Ferm Living er ikke blot flot i sin flotte gule farve, men den er også utrolig praktisk. Brug kurven i stuen til at opbevare brænde, dine tæpper, magasiner, legetøj eller brug den på badeværelset til toiletpapir. Der er masser af muligheder med trådkurven.

5. Farverige knager

The Dots knagerne fra Muuto er charmerende i formen, og en fin måde at få et gult pift på væggen. Arranger knager som du har lyst, enten enkelt vis eller samlet i flok. Brug dem til at hægne jakker, nøgler eller noget helt tredje på.