Indret hjemmet med årets farve

Indret hjemmet med årets farve

 

Hvert år udnævner Pantone en farve, som bliver årets farve. I 2014 er årets farve Radiant Orchid, som har farvekoden Pantone 18-3224. Årets farve er en blanding af fuchsia, lilla og lyserøde toner, som skabe en utrolig fin harmoni sammen. Du vil med garanti komme til at se meget af årets farve rundt omkring. Både når det kommer til modetendenser og boligindretning. Brug årets farve til at give dit hjem et farvepift, med den fascinerende og flotte lilla nuance. Du kan jo også bruge farverne til at lade dig inspirere til nye gode gaver til ham du holder af!

Lilla lamper

Det kan måske virke lidt overvældende, at skulle indrette hele sit hjem efter en ny farve hvert år, men du behøver ikke at gå all in på årets farve. Tilføj en enkelt detalje eller to med farven, og få ikke blot et mere moderne hjem, men også et hjem med lidt ekstra farve. Du kan fx vælge at tilføje farve med en lampe. Der findes rigtig mange fine lamper i lilla for tiden, som bestemt vil pynte i ethvert hjem. Prøv fx med et sandt designikon som Verner Pantons Flowerpot, som er både enkelt og lige i tidens ånd på en og samme tid. Lampen fås i et vælg af forskellige farver, og heriblandt også en utrolig smuk lilla, som passer perfekt til årets farve.

Et mere moderne bud på en lilla lampe, er Muutos Unfold Pendel. Lampen er lavet i blødt silikonegummi, og er en moderne fortolkning af den klassiske industrilampe. Vælg lampen i lilla og hæng den over spisebordet, for en mere farverig og moderne spisestue.

 

Detaljer i lilla

En anden måde at tilføje små farve pift på, kan være ved at købe boligtilbehør i lilla. Pantone står bag nogle fine og klassiske krus med deres farvekoder på. Det er oplagt at købe kruset med årets farve, og giv din borddækning lidt ekstra liv med den flotte intense lilla farve. Der er selvfølgelig også mange andre små ting, der kan give dit hjem et friskt pust af lilla. Køb fx et nyt tæppe til sofaen, som kan bruges i de kolde måneder, eller når der skal hygges lidt ekstra. En vase er også en fin måde, at bringe farve ind i hjemmet på, og så er den både dekorativ og praktisk på samme tid. Der er masser af mulighed for at bringe lilla ind i hjemmet, uden at det bliver for overvældende.

Du kan læse meget mere om gode gaver til ham du holder af her.