Skab et interessant hjem med hvid

Skab et interessant hjem med hvid

 

De fleste mennesker ønsker et lyst og indbydende hjem, som er rart at være i. En nem måde at opnå dette på, er ved at bruge lyse farver i hjemmet såsom hvid eller svage pasteller. Den hvide farve kan dog meget andet end blot at give mere lys i hjemmet. Du kan nemlig også bruge farven hvid til at gøre hjemmet mere interessant, da farven er perfekt til at sætte fokus på de unikke og personlige ting i hjemmet.

Hvidt fra top til tå

Hvis du ønsker at skabe et lyst hjem, hvor der samtidig er opmærksomhed på dine ting og møbler, er det vigtigt at dit hjem er hvidt fra top til tå for at opnå effekten. Det betyder altså at alle omgivelserne skal være hvide, både væggene, dørene, loftet og gulvet. Ved at male hele hjemmet den samme farver, smelter de forskellige dele af hjemmet nemlig sammen, og der opstår derved et skarpere fokus på de ting i hjemmet som skiller sig ud fra den hvide farve. Dit hjem bliver en form for blankt lærred, hvor du har alle muligheder for at skabe et personligt og spændende hjem, og lade dine ting træde frem og give masser af personlighed til boligen.

Skab kontraster i hjemmet

Selvom dit hjem er helt hvidt, er det vigtigt, at du ikke kun tilføjer sort til hjemmet. Sort er rigtig god til at tilføje masser af kontrast til hjemmet. Men vil du gerne skabe et hyggeligt og indbydende hjem, er det vigtigt, at der samtidig er nogle varme elementer i hjemmet. En måde du kan få dette, er fx ved at tilføje fine trædetaljer, flotte tekstiler, nips eller pynt på væggene. Vælg fx møbler i lyst træ såsom borde, stole, skabe og hylder. Brug sofapuder og tæpper til at bringe friske farver ind i hjemmet. Gør hjemmet ekstra hyggeligt, ved at pynte væggene med fine illustrationer i sarte farve, eller sæt farve på hjemmet, ved at vælge farverige plakater og illustrationer til dine vægge.