Indret med inspiration fra de royale

Indret med inspiration fra de royale

 

Ønsker du også et lidt anderledes, men måske lidt finere og flottere hjem med lidt royal elegance, så er det absolut ingen sag! Dette kan måske kræve lidt af pengepungen, men du vil så absolut ikke føle, at pengene er spildt. For hvem vil ikke gerne have bare lidt kongeligt i hjemmet? Det er i hvert fald flot og smukt, når gæster kommer på besøg til fin middag og du så kan servere maden på royalt stel.

Royal Copenhagen

Du tænkte sikkert tanken, og ja, Royal Copenhagen hører om noget til ved middagsbordet, når der skal laves fin, velsmagende mad. Alle kan blive enige om, at ejer man et helt stel fra Royal Copenhagen – eller de vigtigste delelementer, så har man lov til at føle sig en lille smule kongelig. Et godt bud på et flot og virkelig smukt stel er det nyere Blå Mega Riflet musselmalede stel. Det fremstår elegant, enkelt og ikke mindst meget smukt på et veldækket middagsbord. Det er så smukt, at man næsten ikke tør røre det! Til trods for, at det er meget dyrt, er pengene givet rigtig godt ud – og du vil føle dig som en del af de kongelige (eller i hvert fald næsten). Og er du så uheldig at dit stel går i brud, så kan du være helt rolig: der er brudgaranti.

Royal Copenhagen – Outlet

Ønsker du et stel fra Royal Copenhagen, men har du ikke råd? Så må du altså ikke fortvivle endnu, da der er håb derude endnu. For de har været så fantastisk dejlige, at lave en afdeling på Frederiksberg, hvor man kan få elementer fra diverse stel til en lavere pris, da det er på outlet grundet 2. sortering. De kan derfor fås til en speciel pris, hvorfor du derved kan købe dig lidt billigere  til elementer af det stel, du gerne vil samle på. Det er ikke til at se, at det er 2. sorteret, så man kan roligt begive sig hen og bruge nogle penge i outlet-afdelingen!