En bid af Italien i indretningen

En bid af Italien i indretningen

 

Italienerne er faktisk, ganske overraskende, mestre i at designe. Ikke kun til at designe, men til at designe noget funktionelt og smart til boligen og hjemmet. Det er derfor heller ikke særlig svært at finde italiensk design, så snart du begiver dig til udlandet. For er der noget italienerne kan, så er det at lave funktionelt design og ikke mindst tilbehør til boligen. De har endda formået at producere og designe en masse funktionelle produkter, som er praktiske i hverdagen, men som også samtidig følger godt med inden for den prestigefyldte designverden. Deres design gælder dog som oftest til køkkenet, men det er velsagtens også muligt at finde flotte møbler til stuen, som er af Italiensk design.

Italiensk kaffe og espresso

Hvis ikke du vidste det, så ved du det nu. Italienerne er de fantastiske opfindere af espresso, og derfor finder man også nemt flotte designer espressokander, som er meget enkle i deres udtryk. Sådan en vil stå sig rigtig fint som en del af køkkenet, for hvem elsker ikke italiensk kaffe? Kanden er nemlig indbegrebet af Italien, da espresso er den mest kendte italienske kaffedrik i Danmark. Og i Italien er espressoen ikke kun koffein – det er sågar en personlig stil. Det ses tydeligt, når man rejser dertil, da en italiener aldrig kunne finde på at drikke sådan en efter morgenmaden. Så få fat i en espressokande, for så er dit køkken godt på vej til italiensk livsstil.

Tilbehør til boligen

Grunden til at man ikke afviser italienerne, når det gælder boligverdenen og ikke mindst verdenen inden for design er, at de mere eller mindre altid formår at bruge deres materialer på en helt unik og speciel måde og derudover også tilføjer et specielt strejf til designet. Så fremstår det som mere end blot tilbehør til boligen – nemlig også som design. Men det er da smart tænkt at dem, at de blander funktionalitet med smukt design. Genialt.