Planteholder fra Ferm Living

Planteholder fra Ferm Living

Planter har altid været en del af indretningen. Det er langt fra noget nyt. Men i den seneste tid er det blevet ekstra trendy med planter i hjemmet, der er på en måde sket et ”plante-boom” når det kommer til indretningen.

Traditionel planteholder får en makeover

Normalt forbinder man en planteholder med en plastikholder, der kan hænges under udhænget eller på altanen. Den, eller også en almindelig vase, har indtil for nylig været en del af sortimentet.

Det har Ferm Living blandt andre lavet om på. De har skabt en planteholder med tre ben (!)

Planteholderen er lavet helt enkel, kun af pulverlakeret jerntråd. Den syner ikke af meget uden en plante i, men placerer man en vase med en plante i den, ligner den næsten en lille udstilling.

Ferm Living hos Designdelicatessen.dk

Det smarte ved planteholderen er, at den, ligesom de traditionelle planteholdere, er transportabel. Den kan nemt flyttes fra et sted til et andet. Den fylder ikke meget og vejer kun lidt. Og så er den ideel at have stående både inde og ude.

Hos Designdelicatessen.dk kan du få planteholderen fra Ferm Living. Prisen er overkommelig for de fleste, den kan erhverves for 200 kr. Hos Designdelicatessen.dk kan du endda bestille den hjem med gratis fragt.