Black Friday – interiør og bolig

Black Friday – interiør og bolig

Ja, Black Friday bliver også brugt inden for boligverdenen. Boligejere og kreative sjæle skal ikke snydes, og derfor skal du ej heller snydes for at blive oplyst om, hvilke boligsider der holder Black Friday. Jeg har lavet lidt research og er kommet frem til nogle fremragende sider, som du bliver nødt til at holde øje med i dagene op til Black Friday – for her kan du finde spændende og interessante ting, som vil passe perfekt ind i din boligindretning.

Boligsites

Hvis du godt kan lide at være med på de nyeste trends inden for boligindretning, vil jeg anbefale dig at holde øje med siden trendyliving.dk. Herinde finder man nemlig alt det nye fra Hay, Normann Copenhagen, Stelton og mange flere brands, som er med til at sætte de nye og spændende trends inden for boligindretning.

Er du til det moderne og rene look i boligen? Er du lige så vild med design? Så hold godt øje med siden Room21.dk. På dette site finder du nemlig et sortiment af møbler og indretningsdetaljer af høj klasse med eksklusivt design. Disse designs er ofte ikke gode for pengepungen, hvorfor du på Black Friday med garanti vil kunne gøre et kup.

Disse sites er værd at holde øje med på Black Friday – naturligvis skal det også tilføjes, at mange andre og mere populære boligsites også er med på fænomenet. Men, det er altid værd at holde øje med de mindre sites, da det er her, man finder guldet.

Black Friday på Stylepit

Nu tænker du sikkert, hvad Black Friday på Stylepit har at gøre med boligsites og boligindretning.. Men, nu skal du bare høre. Boligindretning og tøjstil hænger nemlig meget ofte sammen – for meget stilfulde mennesker har ofte en moderne og stilren indretning i boligen. Omvendt har mennesker med en mere afslappet og farverig tøjstil tendens til at præge boligindretningen med retro og andre 70’er dimser. Derfor bør du også tjekke Stylepit ud, nu du alligevel er i gang med at finde nyt interiør til din boligindretning – hvad enten den er stilren eller retropræget.