5 Fede skriveborde til kontor i hjemmet

5 Fede skriveborde til kontor i hjemmet

 

Hvis du har et hjemmekontor eller hvis du arbejder hjemmefra så behøver du ikke have et kedeligt eller ligegyldigt skrivebord. Det er faktisk en rigtig god ide at anskaffe dig et lækkert skrivebord, enten et der er super funktionelt eller et der pynter på hele hjemmet. Generelt set er et godt sted at få inspiration til indretning af hjemmekontoret, den her lille artikel med gode ideer til design af hjemmekontor. Men hvis det kun er et skrivebord du leder efter så tjek de her ideer.

1. Håndværk fra Nørrebro

Griffen shop er specialister i design og godt håndværk. Den lille designvirksomhed hører til på Griffenfeldsgade på Nørrebro, og laver mange fine møbler, som blandt andet kan specialdesignes efter dine ønsker. Disse flotte skriveborde er lavet i laminat og birkefinér, og fås i forskellige størrelser og farver. De vil bestemt pynte i ethvert kontor, med deres moderne look.

 

2. Lav dit eget skrivebord

Du kan nemt få et flot skrivebord for få penge ved blot at lave det selv. Til benene kan du bruge gamle bukke, som giver dit hjem et flot og råt look, men du kan også købe flotte ben i fx Ikea eller Hay. Bordpladen kan enten være en rigtig bordplade, eller du kan gå i din lokale byggemarked, og få skåret en træplade til i dine ønskede mål, hvis du vil bibeholde det rå look. Mere skal der ikke til, for at skabe et flot og moderne skrivebord til kontoret.

 

3. Skrivebord i snedkerkvalitet

Bolia står bag dette flotte og praktiske skrivebord i sand snedkerkvalitet. Skrivebordet Arbor kombinerer flere forskellige træsorter, som passer perfekt ind i tidens trends. Til bordet er der brugt Finér, eg, valnød, røget eg, bøg og teak, som giver et flot og moderne look, og så er det praktisk på samme tid.

 

4. Mangotræ til hjemmekontoret

Skrivebordet fra House Doctor rammer også det moderne look med kombinationen af forskellige materialer. Skrivebordet har tre malede praktiske skuffer til alle dine ting. Selve bordet er lavet ud af mangotræ, som giver et anderledes udtryk til hjemmet, men denne utraditionelle træsort.

 

5. Funktionelt og minimalist design

Dette skrivebord er specielt lavet, til dig som elsker din bærbare computer. I den midterste del af skrivebordet har bordet et smart udtræk, så du kan gemme dine kabler og tilbehør væk. Skrivebordet StudioDesk er både moderne og tidløst på samme tid, men blandingen af mahogni og hvid laminat.