Design til pengepungen

Design til pengepungen

 

Ønsker og kigger du også langt efter de flotte og smukke designerting i butikkerne, men har din pengepung ikke helt råd? Så læs med her, da man sagtens kan finde smukke og brugbare designerting til under 500 kroner – så kan pengepungen også følge med, når der er plus på kontoen sidst i måneden!

Kähler

Du har sikkert enten set eller hørt om Kähler og deres flotte comeback i branchen! En af deres helt moderne klassikere og som har vundet en plads i mange danskeres hjem er den flotte Omaggio vase, som tidsløst i designet står sig rigtig flot til stuen.  Det bedste af det hele ved denne designerskønhed er, at den mellemste vase fås for knap 300 kroner – så lider pengepungen ikke alt for voldsomt og du vil samtidig helt sikkert ikke fortryde dit valg! Ønsker du tre små af disse søde vaser, kan man få hele tre miniature vaser for samme pris. Det er en god overvejelse! Du kan forresten læse en hel masse gode råd om design og god stil på den her side. 

Royal Copenhagen

Hvilken kvinde har ikke altid haft et godt øje til produkter fra Royal Copenhagen? Den gode nyhed for dig, som ikke just har pengene til deres flotte dyre stel, er at der nu kan fås krus til knap 150 kroner. Så er der endda råd til mere end én kop! Disse riflede krus er meget elegante, og de står sig rigtig fint til en almindelig kop hverdagskaffe eller til når venner og familie dukker op til en god gang the. De fås i flere forskellige farver, så der er faktisk også råd til at være lidt kræsen!

Blå Bretagne

Nu da vi både har fundet vaser til dekorering af boligen og krus til kaffen eller andet sjovt, så er tiden kommet til stel fra Blå Bretagne. Historien omkring stellet er, at det er skabt med udgangspunkt i den særlige stemning, man finder ved havet i Bretagne. Sød historie, og den gør da klart stellet værd at købe! Stellet er formet ud fra en klassisk grundform i en flot havblå nuance, som gør stellet til noget absolut personligt hjemme i boligen. Stellet inkluderer tallerken, skåle, krus og ramekiner i lys blå og mørk blå. Stellet fås i prisklasserne 150 – 380 kroner alt afhængig af, hvilke dele du ønsker.