10 lækre sofaer til stuen

 

Stuen er et af de vigtigste rum i hjemmet, da det er her familien og venner samles. Det er derfor vigtigt, at rummet har en hyggelig og afslappet atmosfære, når du har gæster på besøg til en kop kaffe, når familien hygger med en film eller du trænger til at slappe af med en bog efter en lang arbejdsdag. Det er også vigtigt, at man har den helt rigtig sofa, som både passer ind i hjemmet og til din personlige smag og som man ikke mindst sidder rigtig godt og behageligt i. Her er 10 bud smarte og lækre sofaer til din stue.

1. Runde former til stuen

Den lille søde buttede Swell sofa fra Normann Copenhagen givet stuen et nyt look med sine runde søde former. Du kan altid finde en farve, der passer ind i dit hjem, med et udvalg af hele 21 forskellige farver betræk.

2. Fiks til stuen

Cord sofaen fra Softline er lille og fiks, og er ikke blot en sofa, men også en praktisk sovesofa på samme tid. Sofaen fås i to forskellige materialer og et hav af forskellige farver, så der er noget for enhver smag. Perfekt til dig som både gerne vil have en lækker sofa, men som også gerne vil have plads til overnattende gæster.

3. Stilrent design

Leder du efter en sofa i tidløst design, er sofaen Bjørn fra Hay er godt bud. Sofaen er stilren med sine bløde former og lette ben. Sofaen fås med 3 forskellige slags stel, og selve betrækket er lavet i lækkert og slidstærkt uld.

4. Finurlighed til stuen

Coogee sofaen fra Sentou har et finurligt og sjovt udseende, som sætter personlighed på et hvert hjem. Sofaen er designet med bløde former, som kan lede tankerne hen på en mere retro sofa i designet. Du kan få sofaen i mange forskellige farver, som fornyer hjemmet med det samme.

5. Stramt og enkelt design

Denne sofa er helt enkelt og stram i designet, og kan både bruges i stuen eller på kontoret. Sofaen har et anderledes udtryk end traditionelle sofaer, på grund af kombinationen af de spinkle ben og mere kompakte krop. Sofaen fås i 4 forskellige farver.

6. Ikeas

Et billigt alternativ til stuen er den flotte sofa Karlstad sofa fra Ikea. En af fordelene ved denne sofa er, at du konstant kan ændre dens udseende. Der findes nemlig mange forskellige slags betræk til sofaen, så bliver du træt af en farve, kan du altid købe en anden type betræk, og derved forny stuen, uden at skulle investere i en helt ny sofa.

7. Enkelt og klassisk sofa

Bolia står bag denne sofa, som er perfekt til dig, som ønsker en sofa, der ikke stjæler for meget opmærksomhed i stuen, men som er behagelig og praktisk på same tid. Derudover har sofaen andre fordele end en normal sofa. Sofaen har nemlig indbyggede lommer i armlænene, som er praktiske til at opbevare magasiner, fjernbetjeningen eller andre ting, du gerne vil have lige ved hånden.

8. 50’er sofa

NANA sofaen fra Sofakompagniet har et klassisk design, som man kenderne det fra 50’erne. Selvom sofaen har et retro-look, passer den ind i rigtig mange hjem. Sofaen er komfortabel og kommer i forskellige flotte farver.

9. Firkantet og farverig

Sofaen happy er som navnet antyder en sofa, som bringer glæde til ethvert hjem. Stine Prang har designet sofaen, som blander gamle klassiske tendenser indenfor sofadesign med et moderne pift. En unik sofa som er perfekt til dig, som vil have en anderledes med flot sofa til stuen.

10. Utraditionel sofadesign

En sofa som du bestemt ikke har set i andre hjem, er Brick sofaen fra KiBiSi. Sofaen har stærke arkitektoniske referencer, som giver et anderledes look til hjemmet. Puderne er sat sammen med knapper, som giver sofaen et utraditionel og interessant udseende.