Sengetæpper

Sengetæpper

Sengetæppe er nydelige

Vores sengetæppe er et helt almindeligt sengetæppe, et vi har fået. Men har du set det store udvalg af sengetæpper, der findes hos designerbutikkerne? Fx Ilva? Se superflotte sengetæpper her hos Ilva.

Jeg har allerede fundet et sengetæppe, som jeg bare må eje. Jeg har luftet det for de andre herhjemme. Min mand er egentlig ret ligeglad fandt jeg ud af. Køb hvad du vil, sagde han. Så længe du er glad, er jeg glad. Jeg tvivler på han er glad, hvis jeg bruger for mange penge på et sengetæppe. Men det er der vist ikke nogen fare for.

Nordlys sengetæppe

Jeg har set alletiders sengetæppe, det hedder Nordlys sengetæppe. Jeg faldt pladask for det en dag jeg var ude at shoppe. Jeg har ellers været glad for det sengetæppe vi allerede havde. Men da jeg så dette Nordlys sengetæppe, så var jeg solgt. Det er helt naturligt i både farve og materiale. Jeg kan rigtig godt lide denne lysegrå bomuld og stoffet føles dejlig blødt. Bredden er på 230 cm, som passer perfekt til vores seng. Jeg så også at Nordlys har lavet alletiders flotte bord, det må jeg lige kigge nærmere på.

Dette sengetæppe skal du undgå

Undgå for alt i verden sengetæpper der ikke passer i størrelsen. For små sengetæpper, hvor dynen falder ud langs siden. Jeg får det dårligt! Et sengetæppe skal altså dække, og jeg vil ikke have at mine gæster skal have fuld adgang til mine dyner og lagener, de skal være dækket til af sengetæppet. Undgå også et sengetæppe, der er for stort. Sengetæpper der glider langs gulvet er ikke lækre, de får støv på sig og det ser bare ikke godt ud, hvis du spørger mig. Et sengetæppe skal passe i størrelsen, og stoffet skal være blødt og lækkert.