Lækre håndklæder til badeværelset

Lækre håndklæder til badeværelset

 

Ikke bare skal badeværelset være i orden, man skal også helst have noget lækkert udstyr dertil. Her kommer derfor en liste med  flotte håndklæder som kan anbefales til badeværelset.

1. Klassiske striber

Håndklædet fra H&M er helt klassisk med sorte og hvide striber. Et lækkert håndklæde i 100% bomuld, som du altid vil se godt ud i badeværelset.

2. Grafiske dråber

Det fine grafiske håndklæde fra IKEA er ikke mindst rigtig flot med de grønne nuancer og det grafiske motiv, men det er også utroligt billigt.

3. Skønne håndklæder

Hays skønne håndklædeserie er lavet i 100% bomuld, og kommer i 4 forskellige farver. Et sikkert hit til badeværelset, og du kan både få håndklæderne som badehåndklæde og gæstehåndklæde.

4. Knald på farverne

Der er knald på den hos håndklæderne fra Missoni, som har kombineret de flotteste farver med fine mønstre. Et håndglæde der skaber masser af liv og glæde på badeværelset.

5. Håndklæde med kontrast

Det lækre håndklæde fra By Nord har fine striber i grå og hvide nuancer. Et klassisk hit til badeværelset. Håndglædet er fremstillet i 80% bomuld og 20% modal, hvilket gør håndklædet helt utroligt blødt og dejligt.

6. Økologiske håndklæder

Med håndklæderne fra Karmameju kan man have god samvittighed. Håndklæderne er nemlig fremstillet i 100% økologisk bomuld. Du kan få håndklæderne i 4 forskellige størrelser og lækre farver.

7. Håndklæder med struktur

Ferm Living har lavet en serie af håndklæder i luksuriøs kvalitet. Håndklæderne har masser af struktur, hvilket giver dem et moderne look sammen med de fine farver. Du kan vælge mellem 4 forskellige farver, som alle fylder tidens trends, og vil se fantastiske ud i badeværelset, og desuden er de lavet i 100% økologisk bomuld.