Dekorative og gode skærebræt

Dekorative og gode skærebræt

De små ting i hjemmet er dem, der skaber personlighed og sætter stilen for din bolig. Specielt køkkenet er fyldt med masser af små ting, vi bruger i det daglige. I stedet for at gemme de forskellige redskaber væk, kan du bringe dem frem i hjemmet, og bruge dem som et dekorativt indslag som skaber personlighed. Skærebrættet er perfekt til at sætte et personligt præg på hjemmet, og bør bestemt ikke pakkes væk. Der er masser af flotte og praktisk skærebrætter at vælge imellem, og her har du nogle af de flotteste lige nu.

1. Skyline som skærebræt

De fine træskærebrætter fra Ferm Living, tager form som en by’s skyline, med dets mange tage. Skærebrætterne er udført i eg, og kommer i flere forskellige farver. Brug Cutting Board skærebrættet dekorativt, ved at stille flere ved siden af hinanden, og skab din egen lille by i køkkenet.

2. Luksus til køkkenet

Leder du efter den ultimative luksus indenfor skærebrætter, har HAY designet løsningen til dig. Dette smukke marmorskærebræt er ikke blot utrolig smukt og følger tidens trend, det er også utrolig praktisk, og du vil have glæde af det i mange år. Skærebrættet kan også bruges som et alternativt underlag til at servere maden på.

3. Skærebræt med flere formål

Raumgestalt har designet disse flotte håndlavede skærebrætter med håndtag. Skærebrætterne har et smart håndtag, som derfor ikke blot gør dem egnede som skærebræt, men også gør dem perfekte til at servere mad på. Brug dem fx når du skal servere tapasanretninger såsom ost og spegepølse. Du kan få skærebrætter i flere forskellige størrelser og i træsorterne olieret eg og røget eg.

4. Elegant design

Skærebrættet fra House Doctor er utrolig elegant med sit enkle design og farve. Skærebrættet er lavet af grå skifer, og giver et anderledes udtryk end traditionelle skærebrætter. Hver enkelt skærebræt er helt unikt, og strukturen i overfladen vurderer derfor fra bræt til bræt.

5. Grafisk skærebræt

Tilføj et grafisk udtryk til køkkenet, med det smukke og praktiske skærebræt fra Seventy Tree. Brug det på traditionelvis som skærebræt, eller brug fantasien og anvend det som et lille designobjekt i køkkenet, til at stille lys eller krydderier på, eller brug det til at servere mad på.