Sådan skaber du sommerhygge på din terrasse

Sådan skaber du sommerhygge på din terrasse

Har du hus og have, har du sikkert også en terrasse. Men hvordan gør du det ekstra hyggeligt på din terrasse, så hele familien får endnu mere lyst til at spise udenfor? Der er ikke noget mere indbegrebet sommer end at nyde de lange sommeraftener på terrassen i godt selskab og med kold hvidvin i glasset. Få vores tips til, hvordan du gør din terrasse endnu mere skøn og hyggelig.

Gør det komfortabelt at spise udenfor

Vil du gerne blive bedre til at dække op udenfor, når aftensmaden skal indtages? Så gør det nemt at anrette derude. Køb en praktisk og dekorativ hyndeboks, så du nemt kan hive hynder og dug frem, når det er tid til at dække bord. Sørg for at have en god parasol, så I kan søge skygge, når det er meget varmt, og invester i nogle lækre havestole, som er gode at sidde i.

Skab liv med planter og krukker

Findes der et mere oplagt sted at have krukker med krydderurter end nær det havebord, som I spiser ved på terrassen? Så er det nemt at snuppe en dusk frisk persille eller basilikum til aftensmaden eller en dusk purløg til æggemaden. Vi tør godt love dig, at der ryger mange flere krydderurter indenbords, hvis du stiller dem på den terrasse, som I typisk vælger at spise på. Ikke alene synet, men også duften, indbyder til at pifte maden på tallerkenen op med friske krydderurter.

Indbyd til lange aftener på terrassen

Tænk over, hvad der vil gøre det endnu mere skønt at være på din terrasse – også på en kølig sommeraften. Hvad med en dekorativ og hyggelig terrassevarmer? Eller nogle hyggelige kulørte lamper, som skaber stemning og ekstra kulør? Der skal ikke altid så meget til, for at du selv og dine gæster vil synes, at det er ekstra hyggeligt at blive udenfor.

Hold din terrasse fri for ukrudt

Hører du til den type, der er allergisk over for ukrudt, der pibler op mellem fliserne? Eller har du nemt ved at abstrahere for det? Uanset hvad kan vi sikkert alle blive enige om, at det ser pænest ud, hvis terrassen er velholdt – og det gælder både, når det kommer til nedfaldne blade, der bliver fejet væk, og ukrudt, der ikke holder sig tilbage fra at vokse mellem fliserne.

Vil du gerne gøre det til en god oplevelse at opholde sig på din terrasse, så vær flittig med både kosten og havehandskerne. Så vil du sikkert også selv kunne nyde din terrasse ekstra meget. Uanset om du indtager din morgenkaffe eller din aftensmad derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *