Bring en bid af naturen med hjem

Bring en bid af naturen med hjem

Hvis man gerne vil have lidt grønt ind i hjemmet, men man enten ikke har tid eller, man synes planter sviner for meget, kan tapet være en god løsning. Ved at benytte tapet undgår man pasning af eventuelle planter, desuden bevare tapetet altid den samme farve, så man undgår farveskift i form af plantens livsvcyklus. Ved f.eks at få en skov på væggen ser rummet også større ud, da der skabes dybde og man får følelse af uendelighed, da det ligner man gå længere ind i skoven. 

Fordele

Ved at have en grøn skov på væggen opretholder man det gode humør selv om vinteren, hvor der ingen friske farver er. 

Det er altid en god start på dagen at vågne op til en grøn og frisk skov. Ikke nok med en god start på dagen, kan et kig på den grønne væg altid fremskaffe følelsen af glæde og af forår, som er den årstid, hvor farverne er mest forfriskende og skønne. 

Personligt præg

Der er mange der er bange for at smække et tapet op på væggen, da frygten om at komme i tvivl vægter højt. Men det tager ikke mere end nogle timer at få monteret det, alt efter hvor stor en overflade der skal dækkes. Hvis man skulle fortryde valget af tapetet er det let at male over med ønsket farve eller pille ned. 

Det er med at kaste sig ud i det, og ikke være bange for ens valg, man skal gå efter smag og behag.

Man ser konstant tapet optræde som et mode fænomen i boligbladene, og tit skaber tapet en speciel stemning, som kan være med til at sætte et personligt og unikt præg på hjemmet. Hvis man ikke er klar til at tage den store beslutning om at omdekorere stuen, kan man altid gøre sit personlige præg i soveværelset, som er et rum, hvor man bare kan få lov til at være sig selv, uden nogen kan dømme en.