Smart opbevaring til stuen

Smart opbevaring til stuen

 

Opbevaringsmøbler til stuen skal dels være funktionelle, praktiske samt rummelige (naturligvis), men derudover er det også vigtigt, at møblerne er pæne og passer til resten af stilen i stuen – hvis man vil skabe et sammenhængende og moderne tema i hvert fald.

Ønsker man en minimalistisk stil kan man derfor med fordele vælge enkle opbevaringsløsninger i dæmpede farver og uden de helt vilde detaljer. Er man derimod til den mere romantiske stil bør man gå efter de mere kurvede og detaljerede møbler, der med garanti vil skabe en romantisk stemning i stuen.

 

Skab mere rum i stuen

Det er utrolig vigtigt, at opbevaringsløsningerne ikke fylder for meget i stuen både fordi det vil være irriterende at dyrebare kvadratmeter skal gå til spilde, men også fordi det nemt kan få stuen til at se proppet og kaotisk ud.

Et rigtig godt trick til at undgå dette, kunne for eksempel være at bruge skænke, da de simpelthen fylder mindre i rummet, fordi de typisk ikke er så høje. Vælger man et højt møblet til stuen, kan det hurtigt komme til at se meget voldsomt ud.

Derudover kan man også vælge nogle vitrineskabe eller hylder, der kan hænges op på væggen, hvilket dels vil give mere gulvplads, men også mere luft i rummet. Hylder er også rigtig gode at bruge til de ting man ikke vil gemme væk for eksempel planter, vaser og andre pyntegenstande, der kan være med til at skabe en hyggelig stemning i stuen.

 

Find møblerne online

Det er ikke altid lige nemt at finde gode og billige muligheder for opbevaringsmøbler, særligt til stuen, men hos Idemøbler finder du et utal af moderne og enkle opbevaringsløsninger til stuen.

Det er både muligt at besøge en af de fysiske butikker, men det er også enormt nemt og overskueligt at handle via deres hjemmeside, hvorfra du kan bestille møblerne direkte til døren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *