Smart opbevaring til bøgerne

Smart opbevaring til bøgerne

 

Bøger er en flotte og dekorative i hjemmet, men de fylder utroligt meget. Det kan være svært at finde opbevaringsløsninger til alle sine bøger, som både er praktiske og flotte på samme tid. Her er nogle bud på forskellige opbevaringsmuligheder til dine bøger.

1. Flotte og farverige kasser

De fine og farverige opbevaringsmoduler, er perfekte til opbevaring af dine bøger. Kasserne kommer fra Normann Copenhagen, og kan enten hænges op på væggen, eller stables på gulvet. Kasserne er lavet i stål og fås i seks forskellige farver. En opbevaringsmulighed som ikke blot er flot og praktisk, men som også kan sætte farve på dit hjem.

2. Praktisk boghylde

Denne boghylde har masser af plads til dine bøger, både i bogkassen nederst og i bogrækkende øverst. Boghylden er lavet i hvidpigmenteret birkefiner, og er designet af Leika.

Perfekt til børneværelset eller kontoret. Bliver du træt af farven eller trænger du til lidt mere liv i rummet, kan boghylden nemt males i en flot farve.

3. Boghylde til hele hjemmet

Silly U har designet dette hyldesystem, som er perfekt til børneværelset, men som også sagtens kan bruges andre steder i hjemmet fx til opbevaring af kogebøger i køkkenet. Boghylderne fås i mange forskellige flotte farver, som sagtens kan kombineres for et fint og farverigt look i hjemmet.

4. Smuk og praktisk boghylde

Boghylden her er ikke blot praktisk, men også smukt design til dine vægge. Den håndlavede boghylde er designet af de danske designere bag brandet Agustav. Du kan selv vælge træsorten til din hylde, så den passer perfekt ind i dit hjem. En smukt, anderledes og praktisk opbevaringsmulighed til dine bøger.

5. Læder til bøgerne

Denne boghylde har et helt fantastik udseende, på grund af materialet og det lette design. Boghylden er lavet af læderstropper, som passer godt på dine bøger. Stropperne kan holde op til 10 kg, og er designet af Rockett st. George.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *