Umbria sofaen er for dig med dyre vaner

Umbria sofaen er for dig med dyre vaner

 

Umbria er navnet på IDÉmøblers’ serie af kvalitetssofaer og tilhørende skamler. Serien består af designermøbler til dig, der ønsker at investere i langtidsholdbare møbler, og som måske har hang til dyre køb.

Møbelseriens prisniveau ligger over gennemsnitsprisen for IDEmøbler, og denne serie er derfor kun til en begrænset forbrugergruppe, hvor penge ikke er noget problem. Køber du en Umbria designer sofa, behøver du formentlig ikke at købe en sofa igen, nogensinde. Så helt dum en investering er det nok ikke.

 

Funktionaliteten i højsædet

Det er ikke blot Umbrias æstetiske ydre, der skal have ros. Også dens utallige kombinationsmuligheder er værd at fremhæve. Modulmøblet Umbri er en del af serien, og er utrolig fleksibel. Ikke mindre end 30 forskellige kombinationsmuligheder er gemt i møblementet, og derfor kan det opstilles på mange forskellige måder, inklusiv de forskellige enkeltdele.

Har du lyst til at ændre på designersofaen på andre måder, kan du også tilkøbe hjørnemoduler, chaiselong-moduler, nakkestøtte, armpuder og meget mere. På den måde kan din sofa hurtigt skifte udtryk og du bliver aldrig træt af at se på den. Som med modellervoks kan du dagligt skabe en ny sofa, der giver glæde i hverdagen.