Smuk indretning med antikke lamper

Smuk indretning med antikke lamper

Du kan forbedre din indretningsstil ved at investere i nogle unikke antikke lamper, da mange ældre lamper faktisk er utroligt flotte og enestående, og mange antikke lamper kan stadigt erhverves på brugtmarkedet. De fleste nye lamper er fremstillet i en mere moderne stilart, men gennem de sidste 100 år har især mange danske lampedesignere skabt en utrolig mængde unikke antikke lamper i en tidløs stil. Du kan give dit hjem en speciel atmosfære ved at investere i en lysekrone eller andre former for opsigtsvækkende antikke lamper.

Fordele med antikke lamper

Nogle af de mere sjældne og eftertragtede antikke lamper kan være ret kostbare og har brugtpriser på flere tusinde kr. pr. stk., men de kan trods alt stadig være en god investering for dig. Ved at købe antikke lamper kan du nemlig opnå en del fordele frem for blot at købe en tilfældig lampe i stormagasinet eller nede i den nærmeste lampeforretning. Fordelene ved antikke lamper er for eksempel disse:

  • Du får en flot enestående lampe med et godt lys.
  • Du får en unik kunstgenstand i dit hjem.
  • Lampen vil som regel stige i værdi gennem de kommende år.
  • Din stilart i boligen vil stige.

Det er naturligvis den bedste løsning, hvis det er muligt for dig at kunne finde nogle flotte antikke lamper, der passer ind i din nuværende boligstil, således du langsomt kan forbedre stilen og elegancen i hjemmet.

Find brugte lamper på internettet

Tidligere måtte man ud på loppemarkeder, antikvitetshandlere og på auktioner for at lede efter antikke lamper, mens det i dag er langt nemmere at blot søge efter dem på internettet. Den blå avis kunne være et udmærket sted at starte, men man får nok det bedste udvalg af antikke lamper hos auktionshuset Lauritz.com.

Denne hjemmeside specialiserer sig netop i at formidle brugte og sjældne genstande som for eksempel møbler og lamper, idet alle kan afgive et bud på auktionen, og alle kan sætte deres varer til salg herinde. Hvis du ser dig for og tjekker markedet regelmæssigt, så kan du ofte gøre en god forretning, når du efterspørger antikke lamper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *