Sebra er enestående dansk design til børneværelset

Sebra er enestående dansk design til børneværelset

Når du ser på udvalget af interiør i en butik med børneartikler, vil du ofte se masser af produkter fra mærket Sebra. Det skyldes den store succes og udbredelse, som det danske firma Sebra har haft de sidste ti år. I dag sælges Sebra produkterne hos de mest anerkendte børne- og legetøjsbutikker i Danmark, og det understreger blot, at deres produkter er kendetegnet ved solid kvalitet og enestående design. Du går derfor ikke galt i byen, hvis du vælger Sebra produkter til børneværelset, da alle varerne er økologiske og gennemtænkte.

Hvad er Sebra?

Sebra Interiør er dansk design i absolut topklasse, og sortimentet består hovedsageligt af følgende varegrupper:

  • Møbler
  • Tekstiler
  • Legetøj
  • Tæpper
  • Belysning
  • Tilbehør

Sebra har især opnået succes og anerkendelse på grund af deres moderne design og nytænkende farvevalg kombineret med gamle håndværksformer såsom hækling og strik. Faktisk er det meste i deres kollektion håndlavet og udført i naturmaterialer som træ, uld og bomuld. Det er helt bevidst, at der ikke er anvendt giftige og miljøskadelige materialer i produkterne.

Sebra har blandt andet relanceret den kendte Juno seng, der er fremstillet i et klassisk og tidløst design. Sengen kan bruges fra barnet er nyfødt og vil vokse med barnet i takt med, at det udvikler sig og vokser. Bunden er justerbar, og dette giver den nye og forskellige kombinations- og anvendelsesmuligheder. Sengen er fremstillet i solide materialer og kan sagtens gå i arv til næste generation.

Find Sebra produkterne på nettet

Du kan finde flere oplysninger og billeder af Sebras produkter på nettet i webbutikkerne, og du kan jo også købe Sebra i de fleste større butikker med børneartikler og legetøj. Kære Børn er en landsdækkende kæde af børnebutikker i Danmark, og på Kære Børns webshop kan du finde et stort udvalg af Sebra produkter. Det er både nemt og hurtigt at handle i en webshop, og desuden har du jo altid14 dages fuld returret i henhold til købeloven, så der er faktisk mange fordele ved at handle online på nettet frem for at bruge masser af tid ved at tage hen til fysiske butikker.