Sådan finder du gode senge til den bedste pris

Sådan finder du gode senge til den bedste pris

På et tidspunkt får du muligvis brug for at skulle købe nye senge til soveværelset, og så bør du sætte dig ordentligt ind, hvad forskellene er på de forskellige typer senge, således du får den type seng, du især har brug for. Der findes nemlig rigtig mange typer senge at vælge imellem, så her kommer der info samt tips og tricks, der kan gøre det nemmere for dig at finde de perfekte senge til en overkommelig pris.

Forskellige typer senge

Det kan være en god idé at besøge en sengebutik for at se deres udvalg samt for at afprøve deres affjedring og generelle kvalitet. På den måde opnår du lidt indsigt i forskellene på typer af senge, og måske ved du også bedre, præcist hvilken type seng og madras du især har brug for. Umiddelbart kan senge jo opdeles i disse typer:

  • Elevations senge med elektronisk løftefunktion.
  • Standard sengerammer med gavl og madras.
  • Kontinentalsenge.
  • Box madrasser.
  • Vandsenge.
  • Himmelsenge.

Du kan få senge i flere størrelser til både børn, voksne samt som dobbeltseng, og der er naturligvis også muligt at få senge i flere materialer og med forskellige typer madrasser. Sengerammerne er som regel fremstillet af enten træ, stål, læder eller stof, og de kan endda fås i mange farver.

Madrassen er faktisk mere vigtig end selve sengerammen, så du bør især undersøge forskellige typer af madrasser, før du beslutter dig for et køb. Gode senge og madrasser man holde i utallige år, og derfor kan en investering på 10-20.000 kr. være givet godt ud, hvis I kan opnå en bedre nattesøvn i årene fremover.

En god nattesøvn giver mere energi i hverdagen, så man bør prioritere sengens og madrassens kvalitet højt, når man søger efter nye senge til soveværelset. Visse typer madrasser former sig efter kroppen, og disse kan være meget komfortable.

Generelt set bør kraftige personer vælge en hård madras, hvorimod tynde personer bedre kan vælge en blød madras, da begge på den måde ligger jævnt på madrassen, og i visse tilfælde bør der således være to forskellige typer madrasser i dobbeltsengen.

Find priser og inspiration på nettet

Du bør faktisk tjekke priser og modeller af senge på nettet, da der ofte kan spares mange penge ved køb af senge i en webshop. Der er nemlig en del fordele ved at handle online, idet der ofte findes et markant større udvalg, og desuden kan priserne mange gange være noget billigere end de fysiske butikker, således du måske kan spare flere tusinde kr. på den samme seng ved at købe den på nettet. Der er ikke nogen risiko ved at handle online, da du altid har mindst 14 dages fuld fortrydelsesfrist, når det drejer sig om online køb.

For tiden kan du finde gode tilbud på senge hos Biva, der i årevis har solgt senge og andre møbler til danskerne. Udvalget på hjemmesiden er nemlig stort og alsidigt, således du både kan finde en god seng til et par tusinde kr., men du også kan finde eksklusive dobbeltsenge med luksuriøse madrasser til 15-20.000 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.