Gør soveværelset attraktivt med en god seng

Gør soveværelset attraktivt med en god seng

Det er ikke alene vigtigt at investere i en god seng med en dertilhørende god topmadras for at få den største komfort og den bedste nattesøvn. Det er også vigtigt at investere i en pæn seng, da en seng ofte er noget man har i mange år af gangen.

Hos Idemøbler finder du et hav af forskellige senge lige fra boksmadrasser til elevationssenge, kontinentalmadrasser, sovesofaer samt tilbehør som topmadrasser og rullemadrasser.

Pep din seng op

Når først du har valgt en god seng og en topmadras, er der flere måder du kan peppe din seng op på. Det er trods alt det største og mest i øjenfaldende møbel i soveværelset, hvorfor det er et møbel, der er værd at skænke et par tanker, for at det passer ind i rummet og den stemning man ønsker at skabe.

Madrasserne man kan få er ikke altid lige kønne, hvilket en fin og enkelt sengeramme kan gøre god på. Hos Idemøbler kan du få to forskellige alternativer fra Kaagaard til henholdsvis enkeltsenge eller dobbeltsenge. Sengekanterne koster 1850 og 2250 kroner, hvilket gør det til en relativ overskuelig udgift, når det kommer til at peppe sengen op.

Det er imidlertid også muligt at finde et endnu billigere alternativ, der også kan skjule selve madrassen. Man kan vælge at købe et sengetæppe, hvilket du også kan finde hos Idemøbler. Her finder du både helt neutrale sengetæpper uden mønster samt sengetæpper i skrigende farver med interessante mønstre. Det afhænger igen af den stemning, man ønsker at skabe i soveværelset, og hvilken stil man kører.

Du kan også peppe din seng op med en sengegavl, der både fås i forskellige stoffer, læder og træ hos Idemøbler.

Køb ind til soveværelset online

Du kan nu både købe din seng, topmadras og tilbehør til sengen via Idemøblers nye hjemmeside, der med et kategoriinddelt layout gør det nemt og overskueligt at handle i deres online butik.

Billedekilde: www.ide.dk