Find den rigtige kvalitetsseng til din stil

Find den rigtige kvalitetsseng til din stil

Senge

Står du og skal købe en ny seng, eller er dut træt af jeres senge og ønsker inspiration. Så kig her hos IDEmøbler, hvor der er masser af senge til dit soveværelse.  Når jeg skal finde en ny seng, så er der oftest flere overvejelser, der popper op. Det er kvalitet, farve, pris, design, fragt og materialebrug.

Kvalitetsseng

Hvis sengen ikke er af ordentlig kvalitet, så er det penge ud af vinduet. Jeg vil kun have en ordentlig seng. For det første risikerer jeg at få ondt i ryggen, hvis jeg ligger dårligt, for det andet skal den kunne holde i mange år. Senge er dyre og jeg gider altså ikke udskifte den hvert andet år, så har jeg jo ikke råd til rejser eller fornøjelse. En seng skal være en kvalitetsseng, og skal holde i mange år.

Farve, design og materialebrug

En seng skal se ordentlig ud! Jeg vil altså ikke sove på en madras på gulvet. Det gjorde jeg i mange år, da jeg studerede og det må være slut nu. Sengestel og gavl skal se godt ud, være funktionel, have en lækker farve og være lavet af ordentligt materiale. Et eksempel på det er sengen Kontinental, Wonderland Windsor, M/F, 50 mm Latex. Den er et klassisk eksempel på en seng, hvor kvalitet, farve, design og materialebrug går hånd i hånd, og så er der oven i købet livstidsgaranti på sengens fjedre og madras ramme!

Fragt

Jeg hører til en af dem, der har en lille bil. Jeg kan ikke køre en bil med anhænger, og jeg er træt af at bede folk om tjenester. Derfor skal min seng kunne fragtes til min adresse. Og jeg nægter at betale en bondegård for det. Nogle steder koster fragten så meget, at man føler sig godt snydt og dum. Jeg køber helst en seng, hvor fragten er billig eller gratis. Er du mere på udkig efter en billig seng der også kan bruges ude i haven så tjek ILVA’s store udvalg af havemøbler.