Få et flottere badeværelse

Få et flottere badeværelse

 

Badeværelset er et af de rum i hjemmet, som kan være ekstra svært at gøre fint og hyggeligt. Rummet kan være utrolig upersonligt, da det er et af de steder i hjemmet, hvor vi bruger mindst tid. Men der skal ikke meget til at få et finere og hyggeligere badeværelse, som passer til resten af hjemmet.

Sæt farve på badeværelset

Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dit badeværelse, kan du blandt andet prøve at male en af endevæggene i rummet i en farve for sig selv. Derved kan du flytte noget af fokusset væk fra de dele af badeværelset, som du måske ikke bryder dig så meget om. Vælg en neutral grålig nuance som kontrast til de ofte hvide klinker i badeværelset, eller vælg en farve med lidt mere farve i, for at sætte lidt farve på dit badeværelse.

Skab personlighed i badeværelset

Badeværelset er måske ikke et rum, som man umiddelbart tænker på at hænge kunst op i. Måske fordi at badeværelser ofte er fugtige rum, og man derfor ikke forbinder det med at have ting på væggene. Men ved at have kunst op i badeværelset, gør du staks rummet mere hyggeligt og personligt.

Små kontraster

De fleste badeværelser rundt omkring i de danske hjem, er præget af hvide klinker. Et badeværelse kan hurtigt få en meget klinisk og kold følelse, hvis det udelukkende er hvidt. Brug små detaljer såsom knager, rammer, spejle og håndklæder til at skabe noget kontrast til de hvide klinker i badeværelset. Badeforhænget er også et sted, hvor du har mulighed for at skeje lidt ud. Der findes utroligt mange flotte badeforhæng, som ikke blot er ensfarvede, men som derimod kan bidrage med grafiske elementer til badeværelset, som liver op i rummet og gør det hyggeligere.

Grønt til badeværelset

Du har sikkert masser af planter rundt omkring i hjemmet, så hvorfor ikke også tilføje lidt grønt til dit badeværelse. Pynt dig badeværelse med planter, blomster eller blot en vase med fine grene i. Det vil gøre dit badværelse meget hyggeligere.

Skab hygge i badeværelset

Tænd små stearinlys i dit badeværelse, det fine skær fra stearinlysene spreder hygge i hele rummet. Du kan også gøre badeværelset mere hyggeligt og roligt ved at holde det enkelt. Brug opbevaringskurve og krukker til at opbevare alle dine småting på badeværelset. Det vil med garanti gøre dit badeværelse mere indbydende, og de små kurve og krukker kan være med til at sprede mere hygge i rummet.