Indret din bolig med møbler af genbrugsmaterialer

Indret din bolig med møbler af genbrugsmaterialer

Bæredygtighed er en af de støreste trends, så hvorfor ikke indrette din bolig med møbler af genbrugsmaterialer? Hvorfor bruge formuer på designer møbler, når du kan betale det halve ved at bruge genbrugsmøbler. De kan fås i mange afskygninger og i mange forskellige butikker. Du har højst sandsynligt været eksponeret for genbrugsmøbler i din hverdag uden at vide det. Næsten alle blomster butikker har gamle brugte æblekasser stående og mange supermarkeder vil også have integreret trallebænke i deres indretning.

De mest anvendte møbler af genbrugsmaterialer

  • Æblekasser
  • Trallebænke
  • Palle møbler
  • Kabeltromler

Genbrugsmøbler til entréen

Indret din entré med en skoreol af traller eller æblekasser og skab en rustik atmosfære. Æblekasser er gode fordi du kan stille sko indeni den men også ovenpå den. Derimod er en trallebænk med hylde ikke kun flot at se på, men også praktisk at kunne sidde på, når man skal binde sine snørebånd. De fleste virksomheder, der producerer trallebænke, kan lave dem efter mål til lige præcis din bolig. Derfor er det også et unikt møbel, som du selv har været en del af at få skræddersyet til din egen entré. Æblekasser kan du finde i byggemarkeder, supermarkeder og på loppemarkeder. Hvis du ikke vil have æblekasserne i den naturfarve de har, er der mange, som har malet deres i en farve, som matcher deres bolig.

Gør soveværelset bæredygtigt

Møbler lavet af paller er nemme at fremstille, hvis du er en “gør det selv” person. Ofte kan du bruge dem som de er og stable flere oven på hinanden for at få den rette højde på møblerne. Der er mange møbler at lave ud af paller. Eksempelvis kan du lave fundamentet til en seng, så du bare skal ligge en madras ovenpå. Ved at bruge paller som sengebund, får du automatisk også skabt plads til opbevaring under sengen. Mange anvender også paller som udendørs lounge sofa. Det er let at skaffe hynder, som passer i de præcise mål til pallerne og disse kan købes i byggemarkeder eller i online butikker.

Indret din stue med genbrugsmøbler

Et mindre anvendt materiale er kabeltromler. Som navnet angiver har kabeltromler været brugt til at trække kabler for at elektrikere. De kan fås i mange forskellige diameter og højder. Hvis man deler den i to er den det perfekte materiale til en rustik hylde. Derudover kan kabeltromler også anvendes i deres fulde form, som spiseborde, sofaborde eller loungeborde. Vælger du at anvende det som spisebord kan du med fordel købe en glasplade for at udjævne de ujævnheder i træet, der muligvis vil være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *